[در بازار کامپیوتر و لپ تاپ چند نوع لپ تاپ داریم . اصلیترین ها عبارتند از : لپ تاپهای مشتریپسند و رنگی / Consumer Laptop – لپتاپ بیزینس یا صنعتی / Business Laptop – لپ تاپ های بازی / Gaming Laptop . در این مقاله می خوایم شما رو با لپ تاپ های صنعتی آشناتر کنیم . پس برای اطلاع و مقایسه بین لپ تاپ های صنعتی و غیر صنعتی با ما همراه باشید .
لپ تاپ های مخصوص بازی یا Gaming
لپ تاپ های گیمینگ که خوب تکلیفشون معلومه مخصوص بازی هستند و نیاز به قطعات بالایی دارند . رم های بالایی دارند . معمولا هارد اس اس دی دارند و هارد دوم با ظرفیت بالایی دارند . از گرافیک دوم قوی برخوردارند و خلاصه مخصوص بازی هستند . این لپ تاپ ها اگر برای بازی استفاده میشوند حتما نیاز به فن خنک کننده جدا و قوی دارند .
مقایسه بین لپ تاپ های صنعتی و غیر صنعتی
سخت افزار مقاومتر و کم عیب تر
لپتاپ های بیزینسی به دلیل استفاده از سختافزار «کاریتر» عمر بیشتری نسبت به لپتاپ های رنگی و مشتریپسند دارند. سری لپ تاپ های صنعتی برای هر برند با نام جداگانه ای ارائه می شود .
Lenovo ==> Thinkpad
HP ==> EliteBooK
DELL ==> LATITUDE
معمولا لپ تاپ های صنعتی با کیفیت ترین لپ تاپهای بازار هستند و زنده ماندنشان بیشتر از بقیه است و معمولاً سازنده چند سال بیشتر گارانتی به مشتری میدهد. (به دلیل اطمینان به ساخت باکیفیت خود) اغلب لپ تاپهای استوک صنعتی جان سخت بوده و استانداردهای ضد ضربه و افتادن از ارتفاع را دارند
کیفیت نمایش
از سوی دیگر اغلب دارای نمایشگر مات و نه شیشهای هستند و ممکن است در وهله اول مشتریپسند نباشند (مشتریان معمولی دنبال محصول چشمنواز و رنگی هستند ) اما برای استفاده در محیط بیرون رفلکس ندارند و کارهای Outdoor را هندل میکنند (که محصولات مشتری پسند در محیط بیرون از منزل یا دفتر کار مشکل رفلکت دارند .)
سرعت بالاتر بخاطر نرم افزار کمتر
داشتن و نداشتن نرمافزارهای اضافی از قبل نصبشده توسط کمپانی فرق دیگر این دو نوع لپتاپ است. لپتاپ صنعتی برای کسب وکار فاقد نرمافزارهای اضافی است ( که این نرم افزار ها میتوانند هارد و رم را اشغال کرده و باعث دردسر برای کاربر و افت سرعت سیستم شوند ). برعکس، لپتاپ مشتریپسند و رنگی مملو از نرمافزارهای متنوع ( و گاها بی فایده ) برای کارهای مختلفی است که ممکن است کاربر معمولی بخواهد از آن استفاده کند.
مقایسه بین لپ تاپ های صنعتی و غیر صنعتی
سیستم عامل مورد نیاز
نصب سیستمعامل پروفشنال ( Windows Professional ) تحت شبکه روی لپ تاپهای بیزینسی واجب است ( به دلیل قابلیت های مورد نیاز شبکه کردن در شرکت ها و ادارات ) درحالیکه اغلب لپ تاپهای مشتری پسند بدون سیستمعامل ارائه میشوند. (البته همه آنها اینطور نیستند)
باتری دستگاه
عمر باتری بالاتر و تعویض برخی قطعات راحت تر است ( برای افزایش رم و هارد روی لپتاپ بیزینسی یا صنعتی ) تا روی لپتاپ مشتری پسند که معمولاً کاربر برای دیدن فیلم و گوش دادن به موسیقی و مرور اینترنت از آن استفاده میکند.
امنیت بالاتر
امنیت بالای لپتاپ صنعتی در مقابل سیستمهای رنگی و مشتری پسند با افزودن هویت بیومتریک و حسگر اثرانگشت و نرمافزارهای ضد سرقت داخل سیستم ( در داخل بایوس ) مشخص است و سازنده سرویس و خدمات پس از فروش گستردهتری هم برای لپتاپ صنعتی در مقایسه با لپتاپ مشتری پسند و رنگی در نظر میگیرد.
اگر از این مقاله راضی بودین پس ادامه مقایسه بین لپ تاپ های صنعتی و غیر صنعتی رو هم با ما باشین …
مقایسه بین لپ تاپ های صنعتی و غیر صنعتی
ظاهر زیبا و زشت
طراحی اغلب لپ تاپهای کانسیومر ( مشتری پسند ) جذاب بوده و باهدف دل بردن از مشتری ساخته شدهاند و اغلب پروفایل پایینی در بخش سخت افزار دارند و کسانی که عاشق خرید از فروشگاههای لوکس هستند را به سرعت به خود جذب میکند. جنس اغلب لپ تاپهای بیزینسی از فلز بوده ولی سیستمهای مشتری پسند هرچند رنگی است اما اغلب پلاستیکی هستند .
قیمت
ممکن است لپتاپ صنعتی و بیزینسی را گرانتر از سیستم مشتریپسند بخرید اما مطمئنید که عمر بیشتری خواهد داشت و قطعاً در درازمدت ضرر کمتری خواهید کرد.
درمجموع دانشجویان همیشه علاقمند به خرید بهترین سیستم با کمترین قیمت هستند و همینجاست که اختلاف سلیقهها حتی در بین دختران و پسران هم زیاد میشود و در نهایت در طول تحصیل ممکن است چند بار مجبور به تعویض سیستم خود شوند (و بابت لپ تاپی ضعیفتر بیش از قیمت یک لپ تاپ صنعتی هزینه کنند .)
نتیجه
درنتیجه لپ تاپ های صنعتی در درازمدت کارایی خود را از دست نداده و مقرون به صرفه تر هستند.
منبع : رایانت