ویندوز XP پس از نصب استاندارد، فضایی بیش از ۱.۵ گیگا بایت از هارد را اشغال می کند.شما با چند تغییر می توانید چند صد مگا بایت را به راحتی از ظرفیت درایو آزاد کنید.XP

حذف چند صد مگابایت فضای اشغال شده در ویندوز XP
حذف چند صد مگابایت فضای اشغال شده در ویندوز XP

حذف چند صد مگابایت فضای اشغال شده در ویندوز XP

پاک کردن پوشه تمپ temp :

برای اینکار بازدن دکمه ویندوز صفحه کلید به همراه R منوی ران را باز کنید و تایپ کنید temp حالا اینتر بزنید . در این پنجره دکمه CTRL و A را بزنید تا تمام فایل ها انتخاب شوند . حالا دکمه Shift و Del را بزنید تا تمام فایل ها کلا پاک شوند . هر فایلی را که سیستم خطا داد بی خیال بشین . چون بعضی از فایل های مربوط به آنتی ویروس و سیستم در این پوشه هستند که پاک نمیشن .

حالا دوباره دکمه ویندوز صفحه کلید به همراه R منوی ران را باز کنید و تایپ کنید %temp% حالا اینتر بزنید . یعنی همون عبارت قبل اول و آخرش % بزنین . دوباره همون کارها رو انجام بدین و همه فایل ها رو پاک کنید .

برای این کار باید حالت Standby را غیر فعال کنید. این عملکرد در ویندوز XP ، فایل hiberfil.sys در فهرست اصلی را در پارتیشن سیستم قرار می دهد. این موضوع باعث می شود که پس از نصب سیستم، حجمی معادل چند صد مگا بایت از ظرفیت هارد اشغال شود. اگر به عملکرد Standby احتیاجی ندارید، آن را با دستور زیر، غیر فعال کنید: حذف چند صد مگابایت فضای اشغال شده در ویندوز XP

Start>Settings>Control Panel>Power Options>System Standby

و بعد تیک جلوی “ Standby activate” را بردارید.

خواندن  تعمیر ویندوز ایکس پی و گذاشتن رمز دوم

 

Refresh سیستم :

دلیل Refresh سیستم در ویندوز XP اینست که ، در طی زمان احتیاج به یک فضای قابل توجه در حافظه هارد دارد. این عملکرد توسط فرمان زیر انجام می پذیرد:

Start>Settings>Control Panel>System>System re-Stablishment

همه درایوها را توسط قراردادن تیک جلوی آنها غیر فعال کنید. توجه داشته باشید که این تنظیم فقط باید توسط کاربرهای متبحر انجام شود. به عنوان مثال، هنگام نصب اشتباه یک برنامه یا یک درایو، به راحتی امکان دوباره سازی وضعیت قبلی وجود ندارد.

با این کارها احتمالا چند گیگی از سیستمتون آزاد می شه .

منبع : رشد

 

Picture of محمد فاضلی

محمد فاضلی

محمد فاضلی هستم . متولد 8 تیر 1363 . لیسانس حسابداری دارم . دانشجوی کارشناسی کامپیوتر هستم. از سال 1385 با مجموعه وشمگیر رایانه در خدمت عزیزان گنبدی بودیم و از سال 1391 هم با عنوان رایانت در خدمت شما هستیم.